UA-86401242-1 Hand en voet behandelingen – Mooi op de Laan
Hand en voet behandelingen

Cosmetische Voet verwennerij


Na de voetreiniging en een scrub behandeling, worden de nagels allereerst geknipt en gevijld. Vervolgens worden de nagelplaten in gemasseerd met een verzorgende olie en uw voeten kunnen tot rust komen in een bad met zeezout aangevuld met een fruitige of bloemige aroma essence. Daarna komen uw nagelriemen aan de orde. Om uw ontspanning compleet te maken worden uw voeten gemasseerd met een plantaardige aromatische olie. Voor de voetmassage kunt u kiezen tussen een ontspannende voetmassage volgens de klassieke methode of een ontspannende drukpunt massage. Na afloop van de massage, krijgen uw voeten een heerlijk voetpakking d.m.v. een voedende masker ingepakt in paraffine was. Wij zullen de behandeling afronden met nagellak naar keuze. Gedurende uw behandeling bieden wij de mogelijk tot internet gebruik, maar natuurlijk kunt u ook lezen of gewoon ontspannen. Dit alles bieden wij aan onder genot van een kopje koffie, groene thee of verse jus d’orange. (Om het effect van onze behandeling zo lang mogelijk voort te zetten, bieden wij een klein pakketje bestaande uit een paar katoenen sokjes ter bevordering van de optimale werking van uw voetcrèmes en een aantal proefjes van de gebruikte producten.) Aangezien wij een verzorgende en ontspannende behandeling bieden, verwachten wij dat uw voeten volledig gezond zijn (vrij van voetschimmels enz.)

Manicure Exclusief


Na een korte opfris beurt worden uw handen gescrubd en naar wens uw nagels gevijld. Vervolgens worden de nagelplaten in gemasseerd met een verzorgende olie en uw handen kunnen tot rust komen in een bad met zeezout aangevuld met een fruitige of bloemige etherische olie. Daarna komen uw nagelriemen aan de orde. Om uw ontspanning compleet te maken worden uw handen gemasseerd met een plantaardige aromatische olie. Na afloop van de massage, krijgen uw handen een heerlijke pakking d.m.v. een voedend masker ingepakt in paraffine. Wij zullen de behandeling afronden met nagellak naar keuze. Dit alles bieden wij aan onder genot van een kopje koffie, groene thee of verse jus d’orange.Om het effect van onze behandeling zo lang mogelijk voort te zetten, bieden wij een klein pakketje bestaande uit een aantal proefjes van de gebruikte producten.

Pedicure Behandeling


U kunt nu ook terecht voor een pedicure behandeling bij Mooi op de Laan. Hiervoor wordt er samengewerkt met de gediplomeerde pedicure, Anne-Lee van de Meij. Zij is een ervaren pedicure en heeft haar opleiding gevolgd bij het opleidingsinstituut Dangremond te Den Haag. U kunt telefonisch of via email een afspraak maken. U kunt ook Anne-Lee persoonlijk bereiken op haar mobiele nummer 06-24313509.