UA-86401242-1 BEHANDELINGEN – Mooi op de Laan
BEHANDELINGEN

Schoonheids behandelingen


Mooi Op De Laan heeft een ruim aanbod van verschillende behandelingen tegen aantrekkelijke tarieven waarbij een schoonheidsbehandeling voor een ieder haalbaar moet worden. U wordt behandeld in een een salon met alle gemakken en speciale ingrediënten zoals, sfeer verlichting, achtergrond muziek en een heerlijk warme open haard tijdens de wintermaanden

Cosmedische behandelingen


Naast schoonheidsbehandelingen kunt u bij Mooi op de Laan ook terecht voor huidproblemen zoals Acne, overbeharing in het gelaat of andere lichaamsdelen, huidverkleuringen als gevolg van vaatjes of huid oneffenheden. Sommige van deze behandelingen worden door de verzekering vergoed mits U bent doorverwezen door een huisarts of specialist. Neem gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Permanent ontharen
Bij Mooi op de Laan kunt u terecht voor zowel elektrisch, IPL of laser (d.m.v. LightSheer) behandelingen. Iedere behandeling heeft zijn eigen specifieke voor- en nadelen waarover wij u uitvoerig zullen adviseren alvorens een behandel traject in te gaan.
We spreken van overbeharing als er teveel en te dikke haren groeien op plekken waar normaal geen of slechts dunne haren groeien. Symptomen/diagnose. Er zijn twee vormen van overbeharing: hypertrichose en hirsutisme. Ze komen meestal afzonderlijk voor, maar kunnen ook in combinatie optreden. Hypertrichose is overmatige haargroei op plaatsen waar van nature al enige haargroei is. Er kunnen fijne haartjes verschijnen in het gezicht, bij de slapen en bij de wenkbrauwen. Haren op de armen kunnen langer worden en in aantal toenemen. Onderbenen en romp zijn dan meestal ook zwaarder behaard. Hypertrichose komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en ontstaat in de puberteit. Bij hirsutisme krijgen vrouwen haar op plaatsen waar meestal alleen mannen haren ontwikkelen. In plaats van donshaar verschijnt er veel en donker haar op plekken als de bovenlip, wangen, kin en hals, rond de tepels, op de borst, de rug, de buik en in de liesstreek. Ook op armen en benen is de haargroei meer dan ‘normaal’.
LEES MEER
Verwijderen pigment vlekjes
Afhankelijk of de pigment verkleuring donker of juist lichter is dan uw eigen huidskleur zullen wij u adviseren over de beste behandel methodiek, zoals camouflage, het gebruik van cremes of behandeling met laser.
Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en aan je huid. Pigment beschermt je huid tegen de UV-straling die in zonlicht zit. Als je lang in zon zit maakt de huid onder andere meer pigment aan, zodat je beter beschermd bent. Te veel in de zon is echter nooit gezond: een overdosis aan UV-straling verhoogt de kans op huidkanker en je huid veroudert er sneller door. Bovendien kunnen de cellen die pigment maken 'in de war raken' waardoor je ophopingen van pigment krijgt: donkere vlekken op je huid. Deze vlekken noemen we pigmentvlekken. Er bestaan veel vormen van pigmentverstoringen zoals ouderdomsvlekken, een zwangerscahpsmasker en een aantal andere oorzaken van pigment verstoring.
LEES MEER
Behandeling rode vaatjes in het gezicht (couperose)
Wij behandelen couperose met de KTP of Yag laser afhankelijk van uw huidtype en ernst van de couperose.
Ons lichaam bevat duizenden haarvaatjes die ons hele lichaam van voeding voorzien en afvalstoffen afvoeren. Deze vaatjes zijn kwetsbaar en wanneer de vaatwanden verzwakt zijn, kunnen ze zichtbaar worden. Het zijn wijde bloedvaatjes. De adertjes zitten vooral op de wangen en de neus, maar soms ook boven de ogen of op de schouders. Wanneer deze gesprongen bloedvaatjes in grotere aantallen voorkomen wordt dit 'couperose' genoemd. Ook blozen mensen met couperose snel en lang. Dat gebeurt bijvoorbeeld als ze een warme ruimte ingaan. Het 'koelsysteem' van de huid werkt door de wijde bloedvaatjes minder goed. Couperose is heel onschuldig.
LEES MEER
Huidverbetering door middel van peelingen
Wij werken met verschillende soorten peelingen en adviseren over de beste behandelingen die past bij het gewenste resultaat. Het is sterk aan te raden om deze behandelingen in het najaar of winter te ondergaan.
Soms biedt een gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te behalen en kan het nodig zijn een stapje verder te gaan door een peeling te gebruiken. Niet alleen worden oneffenheden zoals rimpeltjes, acne of littekens minder zichtbaar, een peeling werkt ook stimulerend voor de huid en gaat het verouderingsproces tegen. Het is een goed middel voor huidverbetering. Het gelaat, de decolleté, de handen en de armen kunnen samen behandeld worden.
LEES MEER
Huidverbetering met microdermabrasie
Wij voeren microdermabrassie uit met krachtige aparatuur waarbij we, indien nodig, dieper kunnen gaan dan een oppervlakte behandeling van de opperhuid.
Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door bijvoorbeeld de huidveroudering kan er een doffe tint en fijne lijntjes ontstaan. De microdermabrasie behandeling zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie. Om de afvoer van de dode huidcellen te versnellen en tevens de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren wordt binnen de dermatologie en de huidtherapie veelvuldig gebruik gemaakt van de techniek microdermabrasie.
LEES MEER
Diverse soorten gezichts behandelingen
Wij bieden een 3-tal behandelingen aan waarbij, afhankelijk van het gekozen pakket, de verschillende technieken worden gecombineerd voor een optimaal resultaat.
De klassieke schoonheidssalon behandelingen waarbij uw gezicht d.m.v. reiniging, inmasseren van olien, een masker en enventueel een zachte peeling weer helemaal wordt opgefrist.
LEES MEER
Hand en voet behandelingen
Wij bieden zowel een uitgebreide manicure als pedicure behandeling waar uw handen of voeten optimaal verzorgd worden.
Goed verzorgde voeten en handen geven niet alleen een goed gevoel maar kunnen ook, zeker betreffende uw voeten, veel problemen voorkomen.
LEES MEER
Acne behandelingen
Afhankelijk voor de analyse kunnen we een van de volgende of een combinatie van de volgende methodes gebruiken on de acne te behandelen : - manuele reiniging van de huid. - dieptereiniging van de huid met behulp van medische/chemische peelings. - rood/blauw lichttherapie. - licht- en lasertherapie. - camouflagetherapie. - littekentherapie. - adviezen met betrekking tot het zelf verzorgen van de huid en eventuele littekens.
We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug. Er bestaat geen standaardbehandeling voor acne. Flinke ontstekingsverschijnselen vragen om een andere behandeling dan de aanwezigheid van mee-eters. De ernst van de aandoening, de klachten, het optreden van littekenvorming, maar ook de leeftijd en het geslacht van de patiënt bepalen welke behandelmethode(s) of middelen het meest effectief zijn.
LEES MEER