UA-86401242-1 OVER ONS – Mooi op de Laan
OVER ONS
Onze zorg is Uw huid. Mooi op de Laan is aangesloten bij alle relevante verenigingen en organisaties om de kwaliteit van de behandeling te garanderen.
Uw schoonheidsspecialiste

Mieke Scipio is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste (Instituut Dangremond), gediplomeerde huidtherapeut (de Haagse Hogeschool), visagist (Haagse Visagie School) en eigenaresse van Mooi Op De Laan. Mieke heeft een veelheid aan ervaring in zowel de medische wereld (gediplomeerd verpleegkundige met actieve BIG registratie) en de visagie waaronder diverse freelance opdrachten voor Imedeem, L'Oréal en Lancome. Hierdoor heeft Mieke de unieke combinatie van kennis en kunde in huis om u van het juiste advies te voorzien en precies de juiste behandeling voor u uit te zoeken. Aangezien de wereld van schoonheid en huidverzorging steeds in beweging is door nieuwe inzichten en ontwikkelingen volgt Mieke deze ontwikkelingen op de voet d.m.v. het bijhouden van vakliteratuur en product updates van leveranciers.

ANBOS

Mooi op de Laan is aangesloten bij de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging). De ANBOS schoonheidsspecialist heeft een door de ANBOS erkend diploma en werkt volgens de Code van de Schoonheidsspecialist. Dat betekend voor u als klant dat u er van verzekerd bent dat uw huid op een vakbekwane en professionele wijze wordt verzorgd. Ook werkt de ANBOS schoonheidsspecialist volgens de zogenaamde HAM code. Hierin zijn de, door de branche organisatie vastgestelde, normen voor Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu beschreven waaraan een ANBOS lid moet voldoen.

Kortom de ANBOS schoonheidsspecialist geeft u de zekerheid van de kwaliteit en professionaliteit terwijl u zich helemaal kan ontspannen tijdens de door u gekozen behandeling. Meer informatie over ANBOS kunt u hier vinden.

.
Nederlandes Verening Huidtherapeuten

Sinds augustus 2010 is Mieke Barentsen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) is een beroepsvereniging en is vertegenwoordigd in de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici. De NVH behartigt de belangen van aangesloten huidtherapeuten in Nederland, ontwikkelt kwaliteitsbeleid en organiseert na- en bijscholingsprojecten voor haar leden. Het beroep van huidtherapeut valt onder de wet BIG. Meer informatie over de NVH vindt u hier

Kwaliteitsregister Paramedici
Mooi op de Laan is geregistreerd bij het KP. Het KP voert de registratie en herregistratie uit voor paramedische beroepen en toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep.  Patiënten, zorgverzekeraars en werkgevers kunnen de registers raadplegen om te zien of een paramedicus is vermeld in het Kwaliteitsregister en daarmee voldoet aan de kwaliteitseisen.
Gebruikte merken en producten

Wij werken met het concept van het gerenormeerde merken als Decleor en Neoderma. Indien nodig aangevuld met specialistische merken voor b.v. peelingen of maskers