UA-86401242-1 Peelingen – Mooi op de Laan
Peelingen

Chemische peelingen kunnen ondersteunend bij een behandeltraject ingezet worden alsook als oplossingsmogelijkheid aangeboden worden. Bij ons wordt een chemische peeling ingezet ter ondersteuning bij een acne behandeltraject, als oplossingsmogelijkheid bij pigmentvlekken en voor algemen huidverbetering. Voor de chemische peelingen wordt er gebruikt gemaakt van de volgende merken:
- Cosmelan
- Epionce
- Lira
Chemische peelingen worden in de herfst- en winterperioden uitgevoerd.

Bij een chemische peeling wordt een zure vloeistof aangebracht op de huid. De hoge zuurgraad zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag afschilfert en de huid zich sneller gaat vernieuwen. Het effect van de peeling wordt bepaald door de intensiteit. Of er wordt gekozen voor een lichte of zware peeling is afhankelijk van de indicatie.
Na een peeling zal de huidstructuur zichtbaar verbeteren. De huid wordt glanzender, egaler en gladder. Tekenen van ouderdom verminderen en pigmentvlekjes vervagen.
Tijdens de behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd, waarna de peeling wordt aangebracht. De peeling kan een brandend, tintelend, prikkelend of jeukend gevoel geven. Dit gevoel is normaal en trekt weer weg zodra de peeling van de huid wordt verwijderd of geneutraliseerd. Na het afnemen van de peeling worden er verzorgende producten aangebracht. Na de behandeling heeft de huid een roze/rode kleur, alsof u in de zon heeft gezeten. Dit trekt dezelfde dag nog bij. Als deze tijdelijke roodheid als storend wordt ervaren, kunnen wij eventueel een licht dekkende camouflage aanbrengen. De dagen na de peeling kan de huid licht gaan schilferen.

Voor de aanvang van de eerste behandeling is een kosteloze intake gesprek noodzakelijk.