UA-86401242-1 Visagie – Mooi op de Laan
Visagie

Visagie


Onder begeleiding van een visagist leert u, in een rustige omgeving, een aantal basis technieken aan zodat u zelfverzekerd uw eigen make-up op kan brengen. U kunt experimenteren met make-up zonder deze aan te hoeven schaffen. Door te experimenteren ziet u bijvoorbeeld of een bepaalde kleur (of kleuren) u staat. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen make-up mee te nemen. Wij kunnen u helpen deze te combineren met andere make-up.
Ook is het mogelijk om een workshop met meerdere vriendinnen te volgen. U bent met elkaar een middagje of avondje uit. Eerst, onder genot van koffie, thee of een frisdrankje, experimenteren met make-up. Daarna gaat u lekker genieten van het shoppen op de Fredriek Hendriklaan . In deze omgeving, zijn er heel veel restaurants en Tea rooms waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. Verder is het Omniversum, Gemeente Museum en Gem op loop afstand. Ook tram 11 (naar Scheveningen) stopt bij ons voor de deur. U kunt uw auto hier voor de deur laten staan en gezellig alle kanten op.
Voor bruidjes bieden wij ook een oplossing. Naast een gelaatsbehandeling, manicure en cosmetische voetbehandeling, kunnen wij u ook helpen met uw make-up op deze speciale dag. Uiteraard zullen wij van te voren een afspraak maken voor een proef make-up sessie. Wij zullen er alles aan doen om mee te helpen een onvergetelijke dag van uw trouwdag te maken. Wij kunnen u ook verzorgen wanneer u een speciale gelegenheid heeft. Ook hiervoor is het belangrijk een proef make-up sessie te ondergaan zodat u op die dag op tijd klaar staat.